ghensis
Sprokkelaar
- Berichten
- 40

Ik kon er niets op het forum dus maar even mijn mannier.
Benodigd.
1 maïs kip
3 eetlepels ketjap manis
1 theelepel ketoembar
1 theelepel knoflook poeder
1 theelepel kurkuma
1 theelepel djahe
100 gram bruine basterd suiker
1 eetlepel paprika poeder
Doe dit samen met wat peper en zout naar smaak vermengen, eventueel wat meer ketjap om een mooie rub te maken , smeer de kip er mee in ook de binnenkant en doe de kip in een plastic zak en laat deze 6 uur in de rub staan.
De bbq op 180 graden brengen en na 2 uur kerntemperatuur controleren op 100 graden.
Vel er af en kip uit elkaar trekken
En eventueel een bbq saus toevoegen (Ik vind dat zonde ).
Samen met een bloemkoolsalade een wraps mee gevuld .
Wij vonden en vinden dit heerlijk
Gr hans




Verstuurd vanaf mijn SM-J330FN met Tapatalk
Laatst bewerkt door een moderator: