- Berichten
- 240
Vandaag eens lekker aan de gang gegaan om pulled chicken te maken. En gedurende de dag kwamen er allemaal suggesties van de kids voorbij om loaded fries/kapsalon te maken..
Kippedijtjes gemarineerd in een standaard PP rub van de bouwmarkt. Daarna even snel gegrild voor het smaakje.
Daarna in de DO samen met ui, knoflook, prei, paprika, bbq saus, worcestershiresaus, whisky azijn.
En na 1,5 uur was het helemaal gaar en klaar om te pullen.
Frieten uit de airfryer in het bakje, en aftoppen met de kip en daarna een laagje gemalen matured Cheddar.
Daarna nog even een minuutje of 10 terug in de Bastard en voila!
En als verrassing voor de kids nog gegrilde perzik, geglazuurd in zeezoutboter/bruine suiker, bolletje choco ijs, en geroosterde amandelen en pistachio's.
Kippedijtjes gemarineerd in een standaard PP rub van de bouwmarkt. Daarna even snel gegrild voor het smaakje.
Daarna in de DO samen met ui, knoflook, prei, paprika, bbq saus, worcestershiresaus, whisky azijn.
En na 1,5 uur was het helemaal gaar en klaar om te pullen.
Frieten uit de airfryer in het bakje, en aftoppen met de kip en daarna een laagje gemalen matured Cheddar.
Daarna nog even een minuutje of 10 terug in de Bastard en voila!
En als verrassing voor de kids nog gegrilde perzik, geglazuurd in zeezoutboter/bruine suiker, bolletje choco ijs, en geroosterde amandelen en pistachio's.
Laatst bewerkt: