- Berichten
- 41
Gisteren een braadlap 1700gr gehaald.
In de kruiden gezet en vacuum getrokken voor een nacht in de koelkast.
Vanmorgen de kamado op 110gr gezet en appel rookhout er in gedaan.
Na 2 en half uur was de kern 65gr en heb ik het ingepakt in folie
Eenmaal in de folie ging het redelijk snel richting 93 graden. Aangezien die nog niet helemaal probetender was heb ik doorgegaard tot 98.
Uurtje laten rusten en toen pullen.
Het eindresultaat.
In de kruiden gezet en vacuum getrokken voor een nacht in de koelkast.
Vanmorgen de kamado op 110gr gezet en appel rookhout er in gedaan.
Na 2 en half uur was de kern 65gr en heb ik het ingepakt in folie
Eenmaal in de folie ging het redelijk snel richting 93 graden. Aangezien die nog niet helemaal probetender was heb ik doorgegaard tot 98.
Uurtje laten rusten en toen pullen.
Het eindresultaat.