De laatste Pull-Pork was zo geslaagd en lekker dat ik het verzoek kreeg om er nog 1 te maken voor mijn dochter haar verjaardag a/s vrijdag avond.
Gisteren een hele mooie Pull-Pork gehaald van +-2.5Kg.
Deze vanochtend ge?njecteerd en in de rub gezet.
De stockyard rub en saus beviel zo goed dat we deze nogmaals toe passen voor de rub en straks de glaze.
Zo deze Pull-Pork gaat terug de koeling in om alle ingredi?nt in te laten trekken.
De BBQ ook in gereedheid gebracht voor morgen.
Wordt vervolgd.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Gisteren een hele mooie Pull-Pork gehaald van +-2.5Kg.
Deze vanochtend ge?njecteerd en in de rub gezet.
De stockyard rub en saus beviel zo goed dat we deze nogmaals toe passen voor de rub en straks de glaze.

Zo deze Pull-Pork gaat terug de koeling in om alle ingredi?nt in te laten trekken.
De BBQ ook in gereedheid gebracht voor morgen.

Wordt vervolgd.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk