- Berichten
- 2.982
Gisteren stond op het programma een rollade van procureur.
Even een mooi stuk uitsnijden, de rest is voor de char siu van morgen.
Hierna vlinderen en beetje peper en zout er op.
Hierna een vulling gemaakt van champignons, oregano, tijm, rozemarijn, pepertje, knoflook en olie.
Mooie rollade van gemaakt en ondertussen de Q naar 110 graden gebracht.
Daarna 4 uurtjes garen.. Tot slechts 67 graden, langer kon ik niet wachten.
Even laten rusten en tijd voor het snijden.
En wat doe je er dan bij? Lekker gepofte aardappel (oven) met knofkook crème fraiche en lekkere boontjes.
Dat was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.. Mooi spul om een rollade mee te maken.
Bedankt voor het kijken.

Even een mooi stuk uitsnijden, de rest is voor de char siu van morgen.
Hierna vlinderen en beetje peper en zout er op.

Hierna een vulling gemaakt van champignons, oregano, tijm, rozemarijn, pepertje, knoflook en olie.


Mooie rollade van gemaakt en ondertussen de Q naar 110 graden gebracht.


Daarna 4 uurtjes garen.. Tot slechts 67 graden, langer kon ik niet wachten.


Even laten rusten en tijd voor het snijden.

En wat doe je er dan bij? Lekker gepofte aardappel (oven) met knofkook crème fraiche en lekkere boontjes.


Dat was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.. Mooi spul om een rollade mee te maken.
Bedankt voor het kijken.