- Berichten
- 73
Na chuck roast, spareribs, MOINK balls en nog eens spareribs is het tijd geworden voor procureur!
Een mooi stuk van 3 kilo ligt the shinen op het rooster lekker in de rub.
14:45 begonnen en de bbq op laten lopen tot 115 graden. Wonderbaarlijk genoeg bleef ik de temperatuur goed de baas, ik begin de Weber te kennen.
Na die 5 uur, kerntemperatuur was 72 graden, lekker ingesmeerd met zoete bbq saus en weer 2 uur op de bbq.
Daarna in de dubbele folie, deze keer bbq folie want al doende leert men!
Daarna was het wachten. Tussendoor nog een paar briketten bijgevuld. Temperatuur steeds controleren
Kerntemperatuur was 75 met inpakken en om 01:45 was de 90 bereikt!
Uitwasemen maar
In totaal 10 uur op de bbq, daarna nog een uur laten rusten en gepulled en gesnoept.
Is erg lekker, trok goed uitelkaar en ook nog mals. Voor de volgende keer ga ik wat dingen anders doen met procureur.
Een mooi stuk van 3 kilo ligt the shinen op het rooster lekker in de rub.
14:45 begonnen en de bbq op laten lopen tot 115 graden. Wonderbaarlijk genoeg bleef ik de temperatuur goed de baas, ik begin de Weber te kennen.

Na die 5 uur, kerntemperatuur was 72 graden, lekker ingesmeerd met zoete bbq saus en weer 2 uur op de bbq.
Daarna in de dubbele folie, deze keer bbq folie want al doende leert men!

Daarna was het wachten. Tussendoor nog een paar briketten bijgevuld. Temperatuur steeds controleren

Uitwasemen maar
In totaal 10 uur op de bbq, daarna nog een uur laten rusten en gepulled en gesnoept.
Is erg lekker, trok goed uitelkaar en ook nog mals. Voor de volgende keer ga ik wat dingen anders doen met procureur.
