BasBQ
Beef en Steak

PP voor kerstavond

 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
74
Vandaag alvast pulled pork gemaakt voor kerstavond. Kerstavond wordt het lekker eenvoudig een wit broodje met coleslaw en PP! Ik heb de pp bereid volgens het recept van noskos. Vandaag weer een heerlijke run gehad met de inkbird controller, is toch wel fijn met dit weer.

Ik ben gaan prikken vanaf 92. Bij 95 was het zo goed als naar wens. Dit was niet de beste pp maar wel een prima resultaat.


Alles gevacumeerd zodat het lekker blijft tot zondag.
939b671b97c3df1fc648691f0082476e.jpg


b203d24cda409580047d1be84f7e1554.jpg

3c17b3fca4f31f44e28004bd329dee28.jpg

028e17bb6c45f86e54f8dbd0dd93e025.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
9c0eae796dd003e6922fc11cbc299c41.jpg

32c60a76afb59281803c5554d5fd98ee.jpg
 
morgen wordt er een boston butt geleverd en ga volgende week ergens een run doen. Met kerst zijn het anderen die mogen koken.
 
jammer dat het niet je beste PP was. wat ontbrak hier aan?
wij zijn van team injecteren en inpakken.. altijd top resultaat
 
jammer dat het niet je beste PP was. wat ontbrak hier aan?
wij zijn van team injecteren en inpakken.. altijd top resultaat

Hij was ietwat droog geworden op een of andere manier… geen idee hoe het komt


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan