- Berichten
- 46
Gisteren weer overheerlijke PP gemaakt. Procureur van 2 kg volgens het Noskos wedstrijd recept. Vrijdagavond geïnjecteerd en in de rub gezet en gisterochtend om 07.45 op de Q. Paar blokjes Appelhout toegevoegd en lekker roken.
Ruikt altijd heerlijk dan. Na 5 uur was hij op precies 74 graden. Ingesmeerd met PP glaze en nog 2 uur laten liggen. Vervolgens ingepakt en laten doorgaren naar 96 graden. Omdat het toen pas 16.30 was even laten dampen, weer ingepakt en in de hooikist gelegd totdat de kleine man om 19 uur op bed lag en wij konden gaan eten. De pork gepulled en gemengd met PP saus bestaande uit bbq saus, appelsap, kookvocht, suiker en Worchestersaus.
Witte puntjes, verse cole slaw, PP en frieten. Het was weer feest en iedereen helemaal blij.
De maaltijd afgemaakt met (wederom) Noskos zijn recept voor de cinnamon rolls van de Q. Dat brioche brood is en blijft zo lekker hè.
Zie trouwens nu pas dat ik geen foto heb van het vlees op de Q, wel een ingepakte versie.
Ruikt altijd heerlijk dan. Na 5 uur was hij op precies 74 graden. Ingesmeerd met PP glaze en nog 2 uur laten liggen. Vervolgens ingepakt en laten doorgaren naar 96 graden. Omdat het toen pas 16.30 was even laten dampen, weer ingepakt en in de hooikist gelegd totdat de kleine man om 19 uur op bed lag en wij konden gaan eten. De pork gepulled en gemengd met PP saus bestaande uit bbq saus, appelsap, kookvocht, suiker en Worchestersaus.
Witte puntjes, verse cole slaw, PP en frieten. Het was weer feest en iedereen helemaal blij.
De maaltijd afgemaakt met (wederom) Noskos zijn recept voor de cinnamon rolls van de Q. Dat brioche brood is en blijft zo lekker hè.
Zie trouwens nu pas dat ik geen foto heb van het vlees op de Q, wel een ingepakte versie.