Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Leo zei:ik heb dit voor je gevonden:
Een Flank Steak is een snit uit de flank van het rund. Niet te verwarren met de skirt steak. De Flank Steak is gesneden van de vang, de skirt steak is een plat en rechthoekig stuk uit het middenrif. De flank steak wordt ook bavette de flanchet of gewoon bavette genoemd. De vinkenlap is de Nederlandse naam en waarschijnlijk dezelfde snit als de flank steak. Het mooiste stukje van de vang. In ??n stuk gesneden van ongeveer een kilo. Een flank steak kun je rood eten. Flink rood en dun snijden dan want het stuk is bekend om zijn smaak, niet zozeer om zijn malsheid. Maar dat hoeft ook niet, vlees mag je kauwen als het mondgevoel maar klopt. Even die mooie structuur voelen en die extra smaak langs je papillen laten gaan, dat is vlees. Een beetje kauwen is niet erg zolang het maar geen malen wordt. Als je kiest voor een flank steak van een mooi en goed gemarmerd runderras zit je altijd goed. Probeer het maar niet van de melkkoe.
dus zou ik zoeken naar een recept voor de bavette of vinkenlap, dat zoekt al een heel stuk makkelijker denk ik