- Berichten
- 549
Was weer te lang geleden... Eindelijk nog eens pizza. Deze keer veel ingrediënten uit de tuin, dat maakt het toch nog lekkerder.
Twee dagen van tevoren passata gemaakt van zelfgekweekte tomaten, dag erna deeg voor 8 pizza's gemaakt.
Deze keer het deeg per ongeluk 1,5u laten rijzen (Ik doe normaal 1u) en vond het resultaat beter.
De perenbomen staan momenteel afgeladen vol met dikke peren. Dus voor de eerste keer een ricotta-peer-gorgonzola-walnoot-honing pizza gemaakt. En jawel, ook de honing kwam uit de tuin. M'n pa is imker en had tot voor kort wat kasten in mijn tuin staan.
De 2 favorieten ten huize Diesel blijven toch de pizza pulled pork(paar weken geleden gemaakt) en de pizza met op de bbq zwart geblakerde puntpaprika en pikante salami en pijnboompitten. Rest waren vegetarische pizza's, wegens vegetarische gast.
Nu ik erover schrijf, zou ik alweer een rondje pizza aankunnen...
Twee dagen van tevoren passata gemaakt van zelfgekweekte tomaten, dag erna deeg voor 8 pizza's gemaakt.
Deze keer het deeg per ongeluk 1,5u laten rijzen (Ik doe normaal 1u) en vond het resultaat beter.
De perenbomen staan momenteel afgeladen vol met dikke peren. Dus voor de eerste keer een ricotta-peer-gorgonzola-walnoot-honing pizza gemaakt. En jawel, ook de honing kwam uit de tuin. M'n pa is imker en had tot voor kort wat kasten in mijn tuin staan.
De 2 favorieten ten huize Diesel blijven toch de pizza pulled pork(paar weken geleden gemaakt) en de pizza met op de bbq zwart geblakerde puntpaprika en pikante salami en pijnboompitten. Rest waren vegetarische pizza's, wegens vegetarische gast.
Nu ik erover schrijf, zou ik alweer een rondje pizza aankunnen...






