BasBQ
Beef en Steak

Pizza ring gemaakt, tips voor thermometer?

T

tomh73

Gast
Beste allemaal,

ik heb gisteren uit een oude ton een pizza ring gemaakt (afmetingen van een Duitse site gevist).
Gisteren een paar uur de verf eraf gebrand, nu nog goed opschuren en hittevrije verf erop:

2014-05-14111003_zps2c5c5cef.jpg


2014-05-14111015_zps6cd5bd9e.jpg


en hier de restanten en een proef-/mislukt model:
2014-05-14110946_zps961d40ef.jpg


Heeft iemand nog een goede tip waar ik het beste een BBQ thermometer kan kopen die ik erop kan monteren en wat zou de beste plaats ervoor zijn (dacht zelf boven en aan de rechterkant)?

groet, Tom
 
De tell-thru thermometers die big green egg gebruikt zijn tamelijk goede analoge meters.
Maar ik ben het hier eens met Mike. Voor pizza heeft zo'n meter niet veel zin. Gewoon zo heet mogelijk en gaan met die banaan.
 
pizza's moeten gewoon loeiheet zijn, en dan gaat het ook om de steen, wil je dat willen meten dan zal je een infra rood thermometer aan moeten schaffen
 
Ik zou mijn geld in zo'n IR thermometer stoppen dan kun je kijken wat de temp van je pizzasteen is ;) Dingen zijn op dx.com een euro of 15, zoek er wel ??n uit die hoge temperaturen aan kan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan