- Berichten
- 913
Vandaag heerlijke pizza gemaakt op de Masterbuilt
.
Ingredienten:
Mascarpone
Verse truffel
Mozarella
Oesterzwammen
Gerookteham
Rucola
Cherry tomaatjes
Vers pizzadeeg
Materbuilt opgestookt naar 350 graden en ondertussen de eerste twee pizza’s belegd.
Ik heb wat kleinere pizzabodems gemaakt van vers deeg(wel gekocht). Vervolgens de mascarpone op smaak gebracht met zout en peper en gebruikt als saus. En de oesterzwammen even kort gebakken.
Bodem dus eerst ingesmeerd met deze mascarpone, vervolgens belegd met dunne plakjes tomaat, oesterzwammen, geplukte mozarella, stukjes ham en als laatste nog geraspte parmazaanse kaas.
Inmiddels was de kamado gereed met de bekende opstelling. Hoge platesetter met daarop 4 moeren en vervolgens de originele platesetter(die gebruik ik ook als pizzasteen).
Pizza’s erop en na enkele minuten zijn ze dan perfect. Vervolgens het geheim van deze pizza..
Bestrooid met fijngehakte truffel en rucola en eventueel nog wat extra ham.
Simpel te maken en heerlijk gegeten!

Ingredienten:
Mascarpone
Verse truffel
Mozarella
Oesterzwammen
Gerookteham
Rucola
Cherry tomaatjes
Vers pizzadeeg
Materbuilt opgestookt naar 350 graden en ondertussen de eerste twee pizza’s belegd.
Ik heb wat kleinere pizzabodems gemaakt van vers deeg(wel gekocht). Vervolgens de mascarpone op smaak gebracht met zout en peper en gebruikt als saus. En de oesterzwammen even kort gebakken.
Bodem dus eerst ingesmeerd met deze mascarpone, vervolgens belegd met dunne plakjes tomaat, oesterzwammen, geplukte mozarella, stukjes ham en als laatste nog geraspte parmazaanse kaas.
Inmiddels was de kamado gereed met de bekende opstelling. Hoge platesetter met daarop 4 moeren en vervolgens de originele platesetter(die gebruik ik ook als pizzasteen).
Pizza’s erop en na enkele minuten zijn ze dan perfect. Vervolgens het geheim van deze pizza..
Bestrooid met fijngehakte truffel en rucola en eventueel nog wat extra ham.
Simpel te maken en heerlijk gegeten!
Laatst bewerkt: