- Berichten
- 706
Deze week het boek van pitmaster x via marktplaats voor een redelijke prijs weten te bemachtigen. Na zijn youtube filmpje ook meerdere keren te hebben bekeken moest het er toch maar eens van komen om de gyros op mijn weber klaar te maken.
Gister naar de Hanos en een paar lekkere procureurs gescoord. 1 daarvan vanmiddag in flinterdunne plakken gesneden en vervolgens bestrooid met gyros kruiden, geraspte ui, geraspte knoflook, bieslook en oregano en als laatste nog een geperst citroentje erover.
Dit lekker aan 't spitje rijgen en een tijdje lekker over de briketten laten draaien.
En ik moet zeggen ik wordt niet zo gek als pitmaster x maar 't smaakt prima
Gister naar de Hanos en een paar lekkere procureurs gescoord. 1 daarvan vanmiddag in flinterdunne plakken gesneden en vervolgens bestrooid met gyros kruiden, geraspte ui, geraspte knoflook, bieslook en oregano en als laatste nog een geperst citroentje erover.
Dit lekker aan 't spitje rijgen en een tijdje lekker over de briketten laten draaien.
En ik moet zeggen ik wordt niet zo gek als pitmaster x maar 't smaakt prima
