- Berichten
- 245
Vandaag lekker stoeien met wat procureur op Griekse wijze 
Gisteren het vlees al in de kruiden gezet, vandaag tzatziki gemaakt, groenvoer gesneden en broodjes gekocht bij de Hanos (geen zin in om deze zelf te maken vandaag).
Een knolraap genomen, alufolie er omheen en drie spiesen er doorheen gedrukt. Daarop het vlees gestapeld en op de kamado indirect gegrild. Eerst op 160 ˚C tot een kerntemperatuur van 40 graden en toen opgestookt tot 230 graden. Iedere keer een laagje eraf snijden en weer opnieuw laten kleuren.
Net voor 't opdienen in een hete skillet om en om opnieuw opgewarmd en broodjes verwarmd op het rooster.
Was weer heerlijk!

Gisteren het vlees al in de kruiden gezet, vandaag tzatziki gemaakt, groenvoer gesneden en broodjes gekocht bij de Hanos (geen zin in om deze zelf te maken vandaag).
Een knolraap genomen, alufolie er omheen en drie spiesen er doorheen gedrukt. Daarop het vlees gestapeld en op de kamado indirect gegrild. Eerst op 160 ˚C tot een kerntemperatuur van 40 graden en toen opgestookt tot 230 graden. Iedere keer een laagje eraf snijden en weer opnieuw laten kleuren.
Net voor 't opdienen in een hete skillet om en om opnieuw opgewarmd en broodjes verwarmd op het rooster.
Was weer heerlijk!