- Berichten
- 7.309
Beste BBQ-vrienden!
Hier is het sinds september een traditie geworden... laatste dag van 'de vakantie' eten we pizza!

Dus lekker allemaal rollen, kwasten, versieren en strooien dat het een lieve lust is, alles mag erop!
Lekker het eind met pizzasteen gestaag doorwarmen naar 300?C en dan het margrietwiel gebruiken om die te handhaven en niet teveel te overstijgen.

Voor mij eerst een Pizza Mare met tonijn en ansjovis:

Zoon Thijs houdt het simpel, WORST!

Deze was van Lizelot, met tonijn en worst en gele paprika:

Vrouwlief kan er ook wat van, eerste ronde lekker vissigs:

Dit was mijn tweede met onder meer buffelmozzarella en chorizo en salami:

En met wat ruccola uit eigen AH-moestuintje...

...wat wat basilicum, wordt het haast Ceriel waardig!

Wat een feest!

Kan niet wachten tot de volgende 'vakantie'!
Bedankt voor het kijken!
Hier is het sinds september een traditie geworden... laatste dag van 'de vakantie' eten we pizza!

Dus lekker allemaal rollen, kwasten, versieren en strooien dat het een lieve lust is, alles mag erop!
Lekker het eind met pizzasteen gestaag doorwarmen naar 300?C en dan het margrietwiel gebruiken om die te handhaven en niet teveel te overstijgen.

Voor mij eerst een Pizza Mare met tonijn en ansjovis:

Zoon Thijs houdt het simpel, WORST!

Deze was van Lizelot, met tonijn en worst en gele paprika:

Vrouwlief kan er ook wat van, eerste ronde lekker vissigs:

Dit was mijn tweede met onder meer buffelmozzarella en chorizo en salami:

En met wat ruccola uit eigen AH-moestuintje...

...wat wat basilicum, wordt het haast Ceriel waardig!

Wat een feest!

Kan niet wachten tot de volgende 'vakantie'!
Bedankt voor het kijken!