BasBQ
Beef en Steak

Picanha

 
 
 

Freek

Vuurmaker
Berichten
72
Vandaag een Picanha klaargemaakt. Was niet zo'n hele grote, vetlaag had ik misschien wat verder terug kunnen trimmen, maar hij smaakte er niet minder om.
20230401_162418[1].jpg

20230401_170326[1].jpg

20230401_171857[1].jpg

20230401_172950[1].jpg
 
Lekker. Was de vetlaag niet te taai?
Ja, vetlaag was wat te dik, dus grotendeels er af gesneden voor het eten.
Was pas m'n 2e keer Picanha, bij de 1e keer had ik een stuk vlees met juist een hele dunne / bijna geen vetlaag en nu juist wat te dik. Leermomentje voor de volgende keer, toch wat vet eraf trimmen.
 
Picanha +1
Lekker man
 
Toch ziet het vlees er mooi gelukt uit hoor ondanks de dikke vetkap. Zal vast wel gesmaakt hebben!
 
Terug
Bovenaan Onderaan