Laatst op vakantie in Turijn bij een steakhouse gegeten, Picanha besteld en een hele tijd genoten. Wat was dat lekker!
Naderhand ook een stuk besteld en dat ging uiteraard op de BBQ, daarbij nog hasselbacks en een salade gemaakt.
Heb een hoopje kokosbriketten van de AH gebruikt, stuk of 15 aangestoken en bereikte daarmee tussen de 150 en 170 graden. Na een half uur tot drie kwartier 50 graden intern bereikt, even laten rusten en toen nog een beetje afgefikt.
Het resultaat was heerlijk, alleen teveel zout en peper gebruikt, volgende keer een iets dunnere laag.
Foto's:


Onder en bovenkant met wat rub

Losse steak

Ook wat rub erop

Gaat ie dan!

50 graden bereikt en even apart gelegd om de bbq op te stoken.


Klaar snijden maar!

Tegelijkertijd ook de aardappels gemaakt.

Alles bij elkaar en smullen maar!
Tijden het posten hebben we natuurlijk ook honger dus even een broodje gemaakt.

Naderhand ook een stuk besteld en dat ging uiteraard op de BBQ, daarbij nog hasselbacks en een salade gemaakt.
Heb een hoopje kokosbriketten van de AH gebruikt, stuk of 15 aangestoken en bereikte daarmee tussen de 150 en 170 graden. Na een half uur tot drie kwartier 50 graden intern bereikt, even laten rusten en toen nog een beetje afgefikt.
Het resultaat was heerlijk, alleen teveel zout en peper gebruikt, volgende keer een iets dunnere laag.
Foto's:


Onder en bovenkant met wat rub

Losse steak

Ook wat rub erop

Gaat ie dan!

50 graden bereikt en even apart gelegd om de bbq op te stoken.


Klaar snijden maar!

Tegelijkertijd ook de aardappels gemaakt.

Alles bij elkaar en smullen maar!
Tijden het posten hebben we natuurlijk ook honger dus even een broodje gemaakt.
