- Berichten
- 37
Om het jaar goed te beginnen (en genieten van het mooie weer) maar weer een keer een groter stuk vlees klaargemaakt.
Bij een goede slager een mooi stuk picanha gehaald, vet aan de bovenkant ingesneden en voorzien van alleen peper en zout.
rustig gerookt op de Kamado (110c) tot een kern van 45c.
Daarna de q opgestookt en afgefakkeld op 200c
Helaas was het inmiddels donker en kon het niet zo goed meer zien.
voor het mooie had hij nog iets langen op standje cremeren gemogen, maar het resultaat was heerlijk!
lekker met gebakken aardappels en gestoomde broccoli.
Het bordje was al half leeg voordat ik bedacht misschien is het eindresultaat ook leuk om te zien.
Ik hoop dat we nog veel mooie dagen kunnen hebben dit jaar.
Iedereen alle goeds en een mooi, gezond en bbq vol jaar toegewenst!
Bij een goede slager een mooi stuk picanha gehaald, vet aan de bovenkant ingesneden en voorzien van alleen peper en zout.
rustig gerookt op de Kamado (110c) tot een kern van 45c.
Daarna de q opgestookt en afgefakkeld op 200c
Helaas was het inmiddels donker en kon het niet zo goed meer zien.
voor het mooie had hij nog iets langen op standje cremeren gemogen, maar het resultaat was heerlijk!
lekker met gebakken aardappels en gestoomde broccoli.
Het bordje was al half leeg voordat ik bedacht misschien is het eindresultaat ook leuk om te zien.

Ik hoop dat we nog veel mooie dagen kunnen hebben dit jaar.
Iedereen alle goeds en een mooi, gezond en bbq vol jaar toegewenst!