- Berichten
- 24
Ik heb een mooie Picanha gescoord bij de Sligro en was van plan deze morgen te reverse searen. Ben eigenlijk op zoek naar wat leuke/lekkere bijgerechten om hierbij te maken (en hoe ik dat het beste aan kan pakken). Worst case gaan we er gewoon frietjes bijbakken, en daar is uiteraard ook niks mis mee, maar wil er wel werk van maken om wat meer ''gerechten'' uit de kamado te halen in plaats van alleen vlees.
De grootste vraag die ik hierbij eigenlijk heb is hoe lang kan je tussen de 2 fases van reverse sear laten? Ik was van plan om op lage temperatuur de Picanha tot 45 graden te brengen, de Q op te stoken en daarna af te grillen. Is het ook mogelijk om hier tussentijds ook nog wat aardappels of groente te bereiden (op de lage temperatuur niet te doen waarschijnlijk?). Dus een beetje als volgt:
1) Picanha tot 45 brengen
2) Picanha eraf, Q wat opstoken, bijgerechten garen
3) Picanha afgrillen
Is dit uberhaubt mogelijk? En hoe kan ik dan de Picanha het beste bewaren. Of is het beter om de Picanha direcdt af te grillen?
De grootste vraag die ik hierbij eigenlijk heb is hoe lang kan je tussen de 2 fases van reverse sear laten? Ik was van plan om op lage temperatuur de Picanha tot 45 graden te brengen, de Q op te stoken en daarna af te grillen. Is het ook mogelijk om hier tussentijds ook nog wat aardappels of groente te bereiden (op de lage temperatuur niet te doen waarschijnlijk?). Dus een beetje als volgt:
1) Picanha tot 45 brengen
2) Picanha eraf, Q wat opstoken, bijgerechten garen
3) Picanha afgrillen
Is dit uberhaubt mogelijk? En hoe kan ik dan de Picanha het beste bewaren. Of is het beter om de Picanha direcdt af te grillen?