- Berichten
- 69
Heel eenvoudig, maar oh zo lekker.
Picanha had ik nog in de vriezer. Alleen wat zout en peper erop en grillen maar.
Een zakje opbakaardappels uit het koelvak met wat olie en aardappelkruiden (van Beekum). Deze hebben er wel 50-60 min op gestaan, waren lekker knapperig.
Groene aspergetips heb ik voor een euro op de kop getikt. Even kort grillen en achteraf wat olijfolie en zeezout er overheen.
Nogmaals, super simpel, maar was heerlijk
Picanha had ik nog in de vriezer. Alleen wat zout en peper erop en grillen maar.
Een zakje opbakaardappels uit het koelvak met wat olie en aardappelkruiden (van Beekum). Deze hebben er wel 50-60 min op gestaan, waren lekker knapperig.
Groene aspergetips heb ik voor een euro op de kop getikt. Even kort grillen en achteraf wat olijfolie en zeezout er overheen.
Nogmaals, super simpel, maar was heerlijk