- Berichten
- 1.774
Beste bbq-ers
1e kerstdag gezellig wezen eten met de schoonfamilie. 2e kerstdag lekker relaxt maar natuurlijk wel ff de Q aan.
Had een mooi staartstuk met een lekker vetlaagje erop.
Beetje vouwen en in mooie steaks snijden voor aan het spit.
Alleen wat grof zeezout erop.
En de spies was klaar.
En zodra de houtskool lekker brande mocht de spies erop. In een alu bakje wat aardappel gratin gemaakt en die mocht er ook op.
Regelmatig even lakken met gesmolten boter.
Bij een kern van 52?C mocht onze picanha even rusten. We serveerden dit met onze aardappel gratin en een chimichurri.
De eind foto was niet helemaal gelukt (dus even weggelaten) zal wel door de sapjes komen
maar kan wel zeggen dat het prima smaakte.
Wil je de picanha nog ff zien draaien kijk dan op mijn insta https://www.instagram.com/p/B6kdT6Zh9Yk/
(is een filmpje van zo'n 10 sec.)
Bedankt voor het lezen en alvast een fijne jaarwisseling.
1e kerstdag gezellig wezen eten met de schoonfamilie. 2e kerstdag lekker relaxt maar natuurlijk wel ff de Q aan.
Had een mooi staartstuk met een lekker vetlaagje erop.
Beetje vouwen en in mooie steaks snijden voor aan het spit.
Alleen wat grof zeezout erop.
En de spies was klaar.
En zodra de houtskool lekker brande mocht de spies erop. In een alu bakje wat aardappel gratin gemaakt en die mocht er ook op.
Regelmatig even lakken met gesmolten boter.
Bij een kern van 52?C mocht onze picanha even rusten. We serveerden dit met onze aardappel gratin en een chimichurri.
De eind foto was niet helemaal gelukt (dus even weggelaten) zal wel door de sapjes komen

Wil je de picanha nog ff zien draaien kijk dan op mijn insta https://www.instagram.com/p/B6kdT6Zh9Yk/
(is een filmpje van zo'n 10 sec.)
Bedankt voor het lezen en alvast een fijne jaarwisseling.