BasBQ
Beef en Steak

Picanha aan het spit

 
 
 

Rescher

Kooltjesharker
Berichten
130
Sinds ik in het bezit ben van die Joetisserie wordt die er toch best vaak bij gepakt. Vandaag tijd voor picanha van het spit naar recept van Noskos. Mooi stuk van 1,5 kg bij de Makro op de kop kunnen tikken, wat vetjes wegsnijden, droogdeppen, vetkap insnijden, Noskos the steak rub erop, mooie plakken van snijden en ze konden aan het spit. Eindresultaat: heerlijke picanha, dit gaan we veel vaker doen hier thuis 😊

86A232EA-F311-4A6E-907F-B32F44640D6A.jpeg


1F37AEBE-6671-4555-B5A0-E419591FA13D.jpeg


97C12754-A93A-4B2F-BC10-28AA7CA1F868.jpeg


9A70AC87-40E9-4F80-ADF3-B44BE913D07E.jpeg


9CBE69F6-7F35-4CE5-97A1-3026F3196111.jpeg


2EC943B4-1197-46CF-9046-8E66F65A62EA.jpeg


08598477-45BE-4F71-A401-E62CDB72A2FC.jpeg
 
Picanha aan het spit 🤤 zooo enorm lekker. Ik weet niet wat het is maar de smaak krijgt zo een extra dimensie wat ik mis als ik picanha reverse sear. Ik had graag een stukje willen proeven.
 
Picanha aan het spit 🤤 zooo enorm lekker. Ik weet niet wat het is maar de smaak krijgt zo een extra dimensie wat ik mis als ik picanha reverse sear. Ik had graag een stukje willen proeven.
Ik snap wat je bedoelt. Dit geeft er echt een extra bite aan.
 
Kan het bijna ruiken 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan