- Berichten
- 186
Skillet
Boter
Basterdsuiker
Peer
Kaneel
Bladerdeeg
Skillet invetten met boter. Beetje Basterdsuiker erop. Peer in dunne plakjes snijden en in de skillet leggen, daaroverheen kaneel. 2 plakken bladerdeeg erop. Nog een laagje met peren en kaneel en bladerdeeg.
40 min op 200 graden indirect.
Was een probeersel maar super lekker.
Volgende keer met bolletje ijs. Blijvertje dit.
Boter
Basterdsuiker
Peer
Kaneel
Bladerdeeg
Skillet invetten met boter. Beetje Basterdsuiker erop. Peer in dunne plakjes snijden en in de skillet leggen, daaroverheen kaneel. 2 plakken bladerdeeg erop. Nog een laagje met peren en kaneel en bladerdeeg.
40 min op 200 graden indirect.
Was een probeersel maar super lekker.
Volgende keer met bolletje ijs. Blijvertje dit.
Laatst bewerkt: