- Berichten
- 3.039
Uit de boek van Jord gebaseerd op een Amerikaans broodje parm Chicken dan bbq style .
Wat ik gebruikt heb :
4x ciabatta broodjes
600gr kippendijen
200ml pastasaus
60ml bbq saus
Verse basilicum 10 blaasjes
Parmezaan snippers en plakjes rookkaas.
Pastasaus met bbq saus in een pannetje verwarmen.
De kip met pezo naar smaak: eetlepel knoflook granulaat, uienpoeder ,gerookte paprika poeder.
Basilicum grof snipperen en door de Parma snippers.
Dan de kip direct grillen na ga grillen er af en in stukjes snijden.
Q indirect opstellen en de broodjes doormidden snijden met op de ene kant de Parma en de andere rookkaas .
Dit even laten smelten dan een laag saus op de rookkaas dan kip en nog wat saus , nog even door warmen dan de andere helft er bovenop en smullen maar
.
Wat ik gebruikt heb :
4x ciabatta broodjes
600gr kippendijen
200ml pastasaus
60ml bbq saus
Verse basilicum 10 blaasjes
Parmezaan snippers en plakjes rookkaas.
Pastasaus met bbq saus in een pannetje verwarmen.
De kip met pezo naar smaak: eetlepel knoflook granulaat, uienpoeder ,gerookte paprika poeder.
Basilicum grof snipperen en door de Parma snippers.
Dan de kip direct grillen na ga grillen er af en in stukjes snijden.
Q indirect opstellen en de broodjes doormidden snijden met op de ene kant de Parma en de andere rookkaas .
Dit even laten smelten dan een laag saus op de rookkaas dan kip en nog wat saus , nog even door warmen dan de andere helft er bovenop en smullen maar
Laatst bewerkt: