BasBQ
Beef en Steak

Paas Pulled Pork

 
 

VeloChill

Kooltjesharker
Berichten
129
hier ook maar een keer het stickertje halen, dus PP met pasen

2,4 kilo varkens nek in de mosterd
IMG_1680.jpg


basis rub van stephen raichlen met een beetje extra pit
IMG_1681.jpg


Na een paar uur in de koelkast
IMG_1682.jpg


Net op het rooster, bbq op 110 graden 2 stukken appelhout als rookhout
IMG_1684.jpg

IMG_1685.jpg


Na 2 uur
IMG_1692.jpg


Na een uur of 7 toen ik weer terug van was van een feestje
IMG_1693.jpg


Toen ik wakker werd, was de PP als bijna klaar...
IMG_1695.jpg


Lekker rusten in folie en een bedovertrek wat toch al weg moest, want het duurde nog wel wat uren voordat het bezoek zou komen
IMG_1696.jpg


Gepulled en wel, lekker pittige bark
IMG_1697.jpg


Lekker broodje PP
IMG_1704.jpg


Temperatuuroverzichtje
Heatermeter.png
 
heerlijke pp, ik zie het stikkertje zelfs al staan bij je, wie wat waar en waarom weet ik niet, maar ik vind hem zeker verdient  ;)
 
Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooie run en mooie reportage. En natuurlijk gefeliciteerd met je knorretje
 
Prachtig zeg... heb je die run zo mooi gelogd met Heatermeter?
 
yup dat is het overzicht van de heatermeter
 
Terug
Bovenaan Onderaan