Sinds een half jaar ben ik ook aan de BBQ, van zwarte worstjes naar heerlijk malse MOINK balls.
Dus oudejaarsavond was een goed moment om hem weer aan te steken. Op het menu stond Beenham met honingmosterd, MOINK Balls en als toetje Camembert.

De beenham heeft lekker een paar uurtjes in de rub gezeten.

Toen we naar buiten kwamen was de standaardvraag waar is de saus? :-S Ik zeg proef maar eerst, die heb je niet nodig
. Hij was zo mals, gewoon heerlijk.

De MOINK Balls waren ook weer goed gelukt, alleen door het nodige bier natuurlijk vergeten een foto van het resultaat te maken. Dan maar de rauwe versie

En als toetje een heerlijk camembertje, heerlijk om je stokbrood in te dippen.


Heb het maar met aluminiumfolie gedaan, want die kaasjes in die houten doosjes daar zit meer karton aan dan hout. Maar evengoed heerlijk.
Dus oudejaarsavond was een goed moment om hem weer aan te steken. Op het menu stond Beenham met honingmosterd, MOINK Balls en als toetje Camembert.

De beenham heeft lekker een paar uurtjes in de rub gezeten.

Toen we naar buiten kwamen was de standaardvraag waar is de saus? :-S Ik zeg proef maar eerst, die heb je niet nodig


De MOINK Balls waren ook weer goed gelukt, alleen door het nodige bier natuurlijk vergeten een foto van het resultaat te maken. Dan maar de rauwe versie


En als toetje een heerlijk camembertje, heerlijk om je stokbrood in te dippen.


Heb het maar met aluminiumfolie gedaan, want die kaasjes in die houten doosjes daar zit meer karton aan dan hout. Maar evengoed heerlijk.