- Berichten
- 1.983
Zo eindelijk dan Ossobuco kunnen maken,... hiervoor een druk programma gehad. 
Keek hier erg naar uit, omdat ik het vroeger weleens kreeg voorgeschoteld. Dus flink wat recepten opgezocht en m.b.v. het thuisfront een mooie mix samengesteld. Uiteindelijk niet heel spannend hoor.
Bidle04 en Bidle05 deden dienst, omdat de kalfsschenkel eerst even goed mag worden aangebrand. Kortom de XL voorzien van de Spider en wist dat de DO perfect in de Woo2 past. Kortom had alles bij het aanschaffen al goed uitgezocht en dit leek me de perfecte combi.
Alle ingredi?nten netjes voorbereid en Bidle04 (de XL) was aan het voorverwarmen dus we kunnen van start:
De XL met spider:

2014-11-09 Ossobuco 01 by Bidle, on Flickr
De DO in de Woo2 Medium:

2014-11-09 Ossobuco 04 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 02 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 03 by Bidle, on Flickr
Knallen maar,... althans even dan, daarna lekker kabbelen.

2014-11-09 Ossobuco 05 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 06 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 07 by Bidle, on Flickr
Het vlees netjes ingepakt en in mijn "PP-doos". Na de uitjes de DO verhuizen naar de XL en verder met de rest van de spullen waaronder de ontzuurde tomatenpuree:

2014-11-09 Ossobuco 08 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 10 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 11 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 13 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 14 by Bidle, on Flickr
Na een tijdje even kijken en beter op smaak brengen,.. man, man wat een feest. Als je er heen loopt ruik je het eerst en dan de deksel omhoog,.. nog meer geur en dan,.. hmmmm, binnenkort nog een keer maken.

2014-11-09 Ossobuco 17 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 19 by Bidle, on Flickr
Opdienen en lekker genieten:

2014-11-09 Ossobuco 20 by Bidle, on Flickr
De verplichte close-up.

2014-11-09 Ossobuco 21 by Bidle, on Flickr
Bedankt voor het kijken, het was echt erg lekker!!

Keek hier erg naar uit, omdat ik het vroeger weleens kreeg voorgeschoteld. Dus flink wat recepten opgezocht en m.b.v. het thuisfront een mooie mix samengesteld. Uiteindelijk niet heel spannend hoor.

Bidle04 en Bidle05 deden dienst, omdat de kalfsschenkel eerst even goed mag worden aangebrand. Kortom de XL voorzien van de Spider en wist dat de DO perfect in de Woo2 past. Kortom had alles bij het aanschaffen al goed uitgezocht en dit leek me de perfecte combi.
Alle ingredi?nten netjes voorbereid en Bidle04 (de XL) was aan het voorverwarmen dus we kunnen van start:
De XL met spider:

2014-11-09 Ossobuco 01 by Bidle, on Flickr
De DO in de Woo2 Medium:

2014-11-09 Ossobuco 04 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 02 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 03 by Bidle, on Flickr
Knallen maar,... althans even dan, daarna lekker kabbelen.


2014-11-09 Ossobuco 05 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 06 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 07 by Bidle, on Flickr
Het vlees netjes ingepakt en in mijn "PP-doos". Na de uitjes de DO verhuizen naar de XL en verder met de rest van de spullen waaronder de ontzuurde tomatenpuree:

2014-11-09 Ossobuco 08 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 10 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 11 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 13 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 14 by Bidle, on Flickr
Na een tijdje even kijken en beter op smaak brengen,.. man, man wat een feest. Als je er heen loopt ruik je het eerst en dan de deksel omhoog,.. nog meer geur en dan,.. hmmmm, binnenkort nog een keer maken.


2014-11-09 Ossobuco 17 by Bidle, on Flickr

2014-11-09 Ossobuco 19 by Bidle, on Flickr
Opdienen en lekker genieten:

2014-11-09 Ossobuco 20 by Bidle, on Flickr
De verplichte close-up.


2014-11-09 Ossobuco 21 by Bidle, on Flickr
Bedankt voor het kijken, het was echt erg lekker!!
