BasBQ
Beef en Steak

Ossenhaas voor de zaterdag

De Buuk

Stoker
 
 
 
Berichten
358
Na een mooie sessie makreeltjes in de ochtend was het nu tijd voor Ossenhaas.

Stukje van ong 550 gram op de bastard met een klein blokje eiken voor een suptiele rookhint. Beetje peper en zout.

Eraf gehaald met 48 gr en de schuiven vol open, ff afgrillen en smullen maar


Mooie Argentijnse malbec ernaast, heurlijk!

062564C4-3BD3-439C-86A8-F0303B841FCC.jpeg


9DBCC5DA-4852-4F16-BB73-C0C6E78EEB64.jpeg


EB5794F5-F564-4C24-BFEF-C140B5C8F9DA.jpeg


189E80FF-D995-4B71-A49A-812B6C159280.jpeg


2301615D-6BFB-4A18-8415-DFD62ED7B533.jpeg
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.962
Lekker haasje en mooi cuisson. Dat moet gesmaakt hebben
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.102
Het ziet er heerlijk uit!
Mooie wijn erbij en genieten maar.
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.857
Wat een heerlijk uitzi3nde ossehaas. Om je vingers bij af te likken. 😋
 
Bovenaan Onderaan