BasBQ
Beef en Steak

Op naar een knor... M'n eerste PP

 
 

Xander

Stoker
Berichten
309
Wilde al een tijdje PP maken, nu is de tijd gekomen....

Van de week een stuk procureur besteld van ca. 3kg bij de Hoogvliet (eigen slager, binnenkort de spareribs eens proberen :) )

Ik heb de marinade en rub van Noskos gebruikt...


Om te starten


Schoongemaakt



Marinade ge?njecteerd en in de rub gezet



Lekker en nachtje overblijven in de bierkast



Morgen om 7:00 uur de wekker....

To be continued.
 
Altijd spannend zo'n eerste PP. Succes morgen!!
 
nou aan je bierkast kan de zone wel een paar uur duren hahaha.

hoop dat je niet alle pakjes en flesjes hebt gebruikt die op de eerste foto staan anders kon het toch wel eens een schuimende PP worden.

maar genoeg lol.

Suc6 en maak er wat moois van blijf hem volgen.
 
Dat ziet er lekker uit, gaat helemaal goed komen zo.
Volgens mij hoorde ik heeeeel in de verte een klein knorretje....
Maar dat zal nog even duren voor die dat hele stuk gelopen heeft :)
 
lekker hoor, succes en je hebt er prima weer bij
 
Druk bezig :)
 
Ff een update....

Vanmorgen om 7:00 uur begonnen.





Ik kon het niet laten even te spieken....

Hij begint al een mooie korst te krijgen.

 
oh yeah...
 
Net in de glaze gezet. De kerntemp is 64 graden. Mooi in de zone dus ;)
 
Na 8 uur op de Q



Ingepakt in alu folie en weer terug op de Q om de 88 graden te bereiken
 
gaat toch helemaal goed komen
 
Gelukt :)



 
Terug
Bovenaan Onderaan