Romson
Kooltjesharker
- Berichten
- 181
Afgelopen weekend een flinke inkoop gedaan bij de sligro, zo ook iberico ribfingers.
Vandaag hadden we zo iets van poh, laten we de ribfingers eens proberen.
Een leuk recept opgezocht voor de oosterse robfingers en gaan. Natuurlijk dacht ik inmiddels alle ingredienten wel thuis te hebben maar dat resulteerde toch nog even in een ritje richting de supermarkt.
Uiteindelijk na 1.5 uur garen met wat perzik rookhout en daarna nog een half uurtje in de lak er op waren ze dan klaar.
Uiteindelijk, wellicht omdat ik nog steeds beginnend ben, vielen ze me toch wat tegen. Ik kan bijna niet geloven dat ij het recept helemaal volledig heb uitgevoerd vanwege alle lovende reacties op dat recept. Hier waren ze niet extreem mals en hadden ze net een soort vervelende bite. Achteraf twijfelde ik zelfs of ze echt gaar waren maar de prikkertest vertelde van wel.
Volgende keer beter!
Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
Vandaag hadden we zo iets van poh, laten we de ribfingers eens proberen.
Een leuk recept opgezocht voor de oosterse robfingers en gaan. Natuurlijk dacht ik inmiddels alle ingredienten wel thuis te hebben maar dat resulteerde toch nog even in een ritje richting de supermarkt.
Uiteindelijk na 1.5 uur garen met wat perzik rookhout en daarna nog een half uurtje in de lak er op waren ze dan klaar.
Uiteindelijk, wellicht omdat ik nog steeds beginnend ben, vielen ze me toch wat tegen. Ik kan bijna niet geloven dat ij het recept helemaal volledig heb uitgevoerd vanwege alle lovende reacties op dat recept. Hier waren ze niet extreem mals en hadden ze net een soort vervelende bite. Achteraf twijfelde ik zelfs of ze echt gaar waren maar de prikkertest vertelde van wel.
Volgende keer beter!



Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk