Beef en Steak

ook voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Dante
  • Startdatum Startdatum
D

Dante

Gast
Via de site van Noskos op dit forum gekomen en na een en ander doorgelezen me aangemeld. Ik ben Richard, 36 jaar en kom uit Brabant. Momenteel barbecue ik met een Weber OTO 47, een Weber Q100 voor de snelle hap en een Cobb voor de makkelijk mee te nemen.
Van de "winter" ben ik binnenshuis al een aantal keer bezig geweest met low and slow en aangezien de lente zo ongeveer al begonnen lijkt te zijn, wil ik dit buitenshuis voortzetten. Ik ben ernstig ge?nteresseerd in een WSM en vrees dat deze binnenkort dan ook aangeschaft gaat worden... :P
Echter, na het lezen van de sticky over welke bbq van Noskos, twijfel ik toch een beetje of ik mijn OTO47 eerst niet beter kan vervangen door een OTP57 (of misschien zelfs een GBS...). Beetje luxe probleem...wat zijn jullie idee?n hierover?
 
Richard, welkom bij de club.

Een Wsm is uitermate geschikt voor low en slow, op een OTX 57 kan het natuurlijk ook maar vergt veel meer inzet en kunde.
 
Welkom Richard. Gezellig dat je mee komt roken.
 
Van harte welkom Richard!!
 
Van harte welkom Richard.
Ik zou altijd voor de WSM gaan als je toch al een OTP hebt.

Succes :D
 
welkom Richard! Ben zelf begonnen met OTP 47cm, daarna WSM erbij gekocht, en daarna... en daarna... en daarna *zucht* ;)
 
hoi Richard,
welkom bij dit edele genootschap
 
Hoi Richard,
Welkom bij het BBQ Genootschap
 
Welkom Richard!
 
Welkom richard
 
Iedereen bedankt voor het warme welkom! Zal van het weekend de q eens aanslingeren voor de eerste keer dit jaar!
 
Ik zou zelf de WSM erbij nemen. Dan heb je ??n bbq voor low & slow en ??n voor dingen die op hogere temperatuur moeten.

Van harte welkom bij het Genootschap trouwens!
 
Richard welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan