- Berichten
- 1.620
Ook hier was het weer tijd voor wat pulled pork & voorraad.
5 kilo uit de vriezer gehaald, deze laten ontdooien in de koelkast, helaas niet lang genoeg de kern was niet goed ontdooid nog wat het injecteren een zooitje maakte.
Het spoot er overal uit misschien waren de stukken ook wat minder intact.
Desalniettemin is het wel weer erg lekker geworden.
De bekende Noskos methode aangehouden.
5 uurtjes of 74graden kern
daarna lekker inkwaste met laag saus en deze mooi dik laten worde, daarna holy moly snel in de folie.
De een was goed bij kerntemp 93 de ander 94.5
Helaas niks ingestuurd voor de close up wedstrijd in mijn hoofd was het nog juli.
Lekker 4 broodjes gemaakt voor op te peuzelen met het gezin, portie naar vrienden & schoonouders. Verder 4 porties a 500gr gevacumeerd en ingevroren.
In gedachte heb ik het al opgegeten.
Heerlijke pulled pork tosties met wat kaas, ingelegde ui, sriracha, lekker man
En dan dippe in wat blue hogs original saus..
5 kilo uit de vriezer gehaald, deze laten ontdooien in de koelkast, helaas niet lang genoeg de kern was niet goed ontdooid nog wat het injecteren een zooitje maakte.
Het spoot er overal uit misschien waren de stukken ook wat minder intact.
Desalniettemin is het wel weer erg lekker geworden.
De bekende Noskos methode aangehouden.
5 uurtjes of 74graden kern
daarna lekker inkwaste met laag saus en deze mooi dik laten worde, daarna holy moly snel in de folie.
De een was goed bij kerntemp 93 de ander 94.5
Helaas niks ingestuurd voor de close up wedstrijd in mijn hoofd was het nog juli.
Lekker 4 broodjes gemaakt voor op te peuzelen met het gezin, portie naar vrienden & schoonouders. Verder 4 porties a 500gr gevacumeerd en ingevroren.
In gedachte heb ik het al opgegeten.
Heerlijke pulled pork tosties met wat kaas, ingelegde ui, sriracha, lekker man

En dan dippe in wat blue hogs original saus..