Beef en Steak

Onverwacht een bavette

A3N

Vuurmaker
Berichten
50
Na onverwacht vroeg thuis te zijn van een boottrip met een boot welke niet wilde meewerken maar aan de gang met het eten.

Een stuk bavette tevoorschijn gehaald, leek een mooi stuk te zijn. Later in de middag gewoon even directe hitte erop en aanvallen.

Eenmaal uit de verpakking bleek het stuk vlees opgevouwen te zijn en dus een grote dunne lap, nog net geen carpaccio 😅. Gezien de middag toch wat meer tijd bracht dan verwacht maar gevuld met wat kaas welke ik in de koeling vond en een rubje gemaakt. Natuurlijk eventjes netjes opgebonden en garen maar.

IMG_6934.jpeg

IMG_6937.jpeg

Rookkast opgestart en aan de slag gegaan.

Setup voor vandaag, waarschijnlijk heel anders dan de meesten hier gewend zijn, maar heb er veel plezier van 🙂:
IMG_6939.jpeg

Op 110c naar 48c kern gebracht en even afgrillen.
IMG_6940.jpeg

IMG_6941.jpeg

Al met al een lekkere maaltijd geworden. Goed alternatief voor de geplande speklappen 🙃. Helaas een foto van de binnenkant vergeten te schieten.
 
Laatst bewerkt:
Vlees en kaas dat vind ik ook een lekkere combi, het ziet er smakelijk uit
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Ziet er lekker uit!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Mooi 😋 Dat is nog eens lekker op een dinsdagavond 👌
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Niets lekkerder dan een onverwachte bavette! (maar ook onverwachte spareribs, burgers etc )
 
Terug
Bovenaan Onderaan