Beste,
Ik heb een stuk Brisket van 2,5 kg in de vriezer en een Boston Butt van ruim 3kg.
Deze wil ik volgende week zaterdagavond/ nacht op de Q leggen, 's morgens injecteren en rubben.
Wanneer kan ik het vlees het beste uit de vriezer halen, ik heb nl. geen idee hoe lang het ontdooien qua tijd in beslag neemt.
Zelf zit ik te denken aan Donderdagochtend of avond uit de vriezer halen, of is dit te vroeg of te laat.
Grt,
Alfred
Ik heb een stuk Brisket van 2,5 kg in de vriezer en een Boston Butt van ruim 3kg.
Deze wil ik volgende week zaterdagavond/ nacht op de Q leggen, 's morgens injecteren en rubben.
Wanneer kan ik het vlees het beste uit de vriezer halen, ik heb nl. geen idee hoe lang het ontdooien qua tijd in beslag neemt.
Zelf zit ik te denken aan Donderdagochtend of avond uit de vriezer halen, of is dit te vroeg of te laat.
Grt,
Alfred