K
kalestrandjutter
Gast
een stukje onbekend wild zwijn ca 2 kilo ,gister in de yardbird rub gezet met extra piripiri kruiden B-).
.
.
vanmorgen de spuit er in met runder bouillon+tabasco
.
.
Q opgestookt naar 120 C ,en toen begon het natuurlijk weer te waaien en regenen,na 2 uur eff kijken.
.
.
na 4 uur en een kern temp van 62 C in de BBQ saus Red Raspberry gekwast
en na ruim 5 uur uit de Q en een half uur in de folie
.
.
met spruitjes en gebakken paprika/ui mmmmmmmmmm
.

.
vanmorgen de spuit er in met runder bouillon+tabasco
.

.
Q opgestookt naar 120 C ,en toen begon het natuurlijk weer te waaien en regenen,na 2 uur eff kijken.
.

.
na 4 uur en een kern temp van 62 C in de BBQ saus Red Raspberry gekwast

en na ruim 5 uur uit de Q en een half uur in de folie
.





.
met spruitjes en gebakken paprika/ui mmmmmmmmmm
