- Berichten
- 515
Omdat het lekkere weer vandaag gewoon eist dat de BBQ aangaat is het tijd voor 3-2-1 RIBS..
Dit is voor mij de eerste keer op de 3-2-1 methode dus weer spannend ;D
Gister alvast bij mijn lokale slager heerlijke volle ribs gehaald om ze vanmorgen in de rub te zetten.
De gebruikte rub is Rib Rub van Beef en Steak die in hun proefpakket zat, ben benieuwd!
Sowieso leuk was dat mijn slager helemaal enthousiast werd toen ik over mijn BBQ hobby vertelde en gelijk de mooiste stukken vlees te voorschijn toverde.
Hij wist precies wat ik allemaal bedoelde en gaf aan alles te kunnen leveren ;D
Als straks de 3 voorbij is ga ik de MOINK balls erbij leggen op de 2de verdieping.
Dit is voor mij de eerste keer op de 3-2-1 methode dus weer spannend ;D
Gister alvast bij mijn lokale slager heerlijke volle ribs gehaald om ze vanmorgen in de rub te zetten.
De gebruikte rub is Rib Rub van Beef en Steak die in hun proefpakket zat, ben benieuwd!
Sowieso leuk was dat mijn slager helemaal enthousiast werd toen ik over mijn BBQ hobby vertelde en gelijk de mooiste stukken vlees te voorschijn toverde.
Hij wist precies wat ik allemaal bedoelde en gaf aan alles te kunnen leveren ;D
Als straks de 3 voorbij is ga ik de MOINK balls erbij leggen op de 2de verdieping.

