- Berichten
- 920
Enkele weken geleden kregen ik en mijn maat de vraag of we voor een verjaardag wat vlees wilden bereiden. Er was vernomen dat we wel van barbecueen hielden. Uiteraard waren we bereid om aan de vraag te voldoen. Het gaat om een feest met 20 gasten, maar alleen hamburgers gaat uiteraard niet als bbq liefhebbers.
Al snel werden de wildste plannen gemaakt. Enkele gerechten stonden vast: pulled pork, burnt ends en moinkballen. Daarbij kwam nog Danbras sate en dan toch maar de hamburgers. Dit alles bereid op mijn nieuwe UDS en de vertrouwde offset smoker in de tuin van de jarige.
De pulled pork en burnt ends vrijdag klaar maken en ter plekke opwarmen, de rest op lokatie klaar maken.
Vandaag (woensdag) het vlees ontvangen en gaan de voorbereidingen beginnen. Uiteraard beginnen met de danbras.
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
Al snel werden de wildste plannen gemaakt. Enkele gerechten stonden vast: pulled pork, burnt ends en moinkballen. Daarbij kwam nog Danbras sate en dan toch maar de hamburgers. Dit alles bereid op mijn nieuwe UDS en de vertrouwde offset smoker in de tuin van de jarige.
De pulled pork en burnt ends vrijdag klaar maken en ter plekke opwarmen, de rest op lokatie klaar maken.
Vandaag (woensdag) het vlees ontvangen en gaan de voorbereidingen beginnen. Uiteraard beginnen met de danbras.
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk