- Berichten
- 10.088
Hallo bbq-collega's.
De laatste keer dat ik ribben maakte, een tijd geleden alweer, vielen ze een beetje droog uit.
De smaak was ok en de garing ook, maar ze mochten sappiger zijn.
Nu waren het buikribben, dus misschien dat het daar aan lag...
De keer daarvoor gewone baby backs gemaakt, en die waren perfect.
Beide keren het recept van Noskos' classic ribs gehanteerd.
Dus deze keer wederom baby backs gemaakt volgens hetzelfde recept.
Vlies verwijderd en in de rub

Op de WSM

Klaar

Aanvallen maar

Eindresultaat

Ze zijn alweer een stuk malser/sappiger, maar het kan nog beter.
Morgen maar eens een keer proberen met inpakken.
Bedankt voor het kijken
Rick
De laatste keer dat ik ribben maakte, een tijd geleden alweer, vielen ze een beetje droog uit.
De smaak was ok en de garing ook, maar ze mochten sappiger zijn.
Nu waren het buikribben, dus misschien dat het daar aan lag...
De keer daarvoor gewone baby backs gemaakt, en die waren perfect.
Beide keren het recept van Noskos' classic ribs gehanteerd.
Dus deze keer wederom baby backs gemaakt volgens hetzelfde recept.
Vlies verwijderd en in de rub

Op de WSM

Klaar

Aanvallen maar

Eindresultaat

Ze zijn alweer een stuk malser/sappiger, maar het kan nog beter.
Morgen maar eens een keer proberen met inpakken.

Bedankt voor het kijken
Rick