BasBQ
Beef en Steak

Newby

 

Dino64

Tondelzoeker
Berichten
16
Ik ben Hans, 57 jaar, woonachtig in het mooie twentse Hengelo.
Af en toe een een grillertje op een oude kleine weber totdat ik werd aangestoken door een collega voor het 'low and slow'

2de hands Boretti Carbone op de kop getikt. 2 weken geleden eerste keer gebruikt met een simpele beercan chicken. Te zuinig met de briketten wssrdoor ik moeite had om de hoge temp vast te houden maar resultaat was lekker.
Dit weekend poging 2:
Spare ribs in de 3,2,1 versie. Nog steeds is temp regelen een dingetje, nu veels te hoog masr het resultaat was geweldig.
20210613_184040-jpg.24094


f9e1b31d036eec8817cfeb548b44df08.jpg
 

Bijlagen

  • 20210613_184040.jpg
    20210613_184040.jpg
    262,5 KB · Weergaven: 187
Welkom bij het genootschap

ziet er beide goed uit, lekker blijven oefenen
 
Welkom, mooi resultaat, temperatuurbeheersing is iets wat je in de vingers krijgt door te oefenen.
Dus steek die barbecue maar regelmatig aan ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan