Ik ben Hans, 57 jaar, woonachtig in het mooie twentse Hengelo.
Af en toe een een grillertje op een oude kleine weber totdat ik werd aangestoken door een collega voor het 'low and slow'
2de hands Boretti Carbone op de kop getikt. 2 weken geleden eerste keer gebruikt met een simpele beercan chicken. Te zuinig met de briketten wssrdoor ik moeite had om de hoge temp vast te houden maar resultaat was lekker.
Dit weekend poging 2:
Spare ribs in de 3,2,1 versie. Nog steeds is temp regelen een dingetje, nu veels te hoog masr het resultaat was geweldig.
Af en toe een een grillertje op een oude kleine weber totdat ik werd aangestoken door een collega voor het 'low and slow'
2de hands Boretti Carbone op de kop getikt. 2 weken geleden eerste keer gebruikt met een simpele beercan chicken. Te zuinig met de briketten wssrdoor ik moeite had om de hoge temp vast te houden maar resultaat was lekker.
Dit weekend poging 2:
Spare ribs in de 3,2,1 versie. Nog steeds is temp regelen een dingetje, nu veels te hoog masr het resultaat was geweldig.
