BasBQ
Beef en Steak

My first Ribssss

 

JeffersonNL

Tondelzoeker
Berichten
5
Jaaaaaa van de week eindelijk de BBQ uit het stof gehaald na een drukke tijd te hebben gehad. En lekker de Ribs onder handen genomen. De dag van te voren de membranen eraf getrokken en in een lekkere self-made Dry Rub gezet en de koelkast in.

238b826ce49c6be46f66ffb8614c05d1.jpg
a402834ff57c9ff3b8cda8cc2b5960a1.jpg
2be5cbe21b311809e3219ccf7dd937ff.jpg
b2985c198eb15574afc42ac25e3ece30.jpg


De volgende dag lekker de Q aangezet, geprobeerd hem op temperatuur te houden maar viel nog niet meer. Bleef eerst de hele tijd op 120C staan terwijl ik hem op 170C wilde en dan 3uur garen. Gelukkig kreeg ik hem op 155C en lekker aan het grillen gegaan. Na 3uur de ketel eraf en lekker in de glaze gezet voor het laatste half uur in de Q.

ea4f3492c584e07a8714a7095c8a51bd.jpg
efc247b5804bd0a65777f7a88357668c.jpg


En na de lekkere maaltijd is dit het eindresultaat...

abd250bcd0bfad7fa5f1bcdae512b0eb.jpg


The end....
 
zo te zien hebben ze inderdaad heerlijk gesmaakt. leuke reportage en dank voor het delen.
Zou je jezelf misschien ook nog even voor willen stellen? Dan weten we een kleine beetje tegen wie we praten  ;)
 
Ach, wat langzamer garen is ook lekker hoor!
 
Ziet er heerlijk uit  :D
 
Altijf lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan