- Berichten
- 5
Jaaaaaa van de week eindelijk de BBQ uit het stof gehaald na een drukke tijd te hebben gehad. En lekker de Ribs onder handen genomen. De dag van te voren de membranen eraf getrokken en in een lekkere self-made Dry Rub gezet en de koelkast in.
De volgende dag lekker de Q aangezet, geprobeerd hem op temperatuur te houden maar viel nog niet meer. Bleef eerst de hele tijd op 120C staan terwijl ik hem op 170C wilde en dan 3uur garen. Gelukkig kreeg ik hem op 155C en lekker aan het grillen gegaan. Na 3uur de ketel eraf en lekker in de glaze gezet voor het laatste half uur in de Q.
En na de lekkere maaltijd is dit het eindresultaat...
The end....




De volgende dag lekker de Q aangezet, geprobeerd hem op temperatuur te houden maar viel nog niet meer. Bleef eerst de hele tijd op 120C staan terwijl ik hem op 170C wilde en dan 3uur garen. Gelukkig kreeg ik hem op 155C en lekker aan het grillen gegaan. Na 3uur de ketel eraf en lekker in de glaze gezet voor het laatste half uur in de Q.


En na de lekkere maaltijd is dit het eindresultaat...

The end....