BasBQ
Beef en Steak

My first Pulled porc

Roydaly

Tondelzoeker
Berichten
4
Gisteravond voor het eerst een Pulled porc in de Weber kettle gemaakt . Smiddags een prachtig mooi stuk procureur gehaald bij de slager en deze in de rub gezet. Omdat ik er een nachtelijk gebeuren van wilde maken heb ik de Weber om 22.30 opgestookt . Deze was om 23,30 ready to Cook ;-)
De procureur was goed gemarineerd ( niet ge?njecteerd bij gebrek Aan naald)
De temperatuur steeg aanvankelijk niet heel hard , 7 -8 graden per uur. Om na 2 uur een tussensprint in te zetten en toen naar 57 door te stomen . Toen de vents toch mast wat geknepen en zie daar temperatuur onder controle. Rond 8.00 uur vanmorgen bereikte ie de 88  graden en  heb ik m ingepakt en laten rusten . Daarna nog heel ff geglazed en weer laten liggen en gepulled de eindsaus erdoor gedaan en nog wAt rub . Op de foto's staat het resultaat.
23597dddf35dbf3d69a60dfdb5137cec.jpg
2619a92d319cfe8ff9cf9b1557bd5c23.jpg
9e49fa6de851a5b5def0110755e4fecb.jpg
 
Dat ziet er heerlijk uit, heb je nog een foto van het vlees op de BBQ.
 
Terug
Bovenaan Onderaan