Na inspiratie van hier op het forum heb ik vandaag de Bastard gevuld met kolen en er beenham op gedaan.
Aangezien het de allereerste keer was maakte ik mij zorgen om een constante temperatuur van 150 / 160 graden. Na even de 200 te hebben aangetikt kreeg ik het weer omlaag en stabiel op 155.
Na iets meer dan een uur zat de kern temperatuur op 64 graden en heb ik ze er af gehaald.
De eerste beenham was met chorizo en de tweede met ontbijt spek. Allemaal super lekker en met dank aan het forum.
Vroeg mij alleen af is dit nou slow of niet
Aangezien het de allereerste keer was maakte ik mij zorgen om een constante temperatuur van 150 / 160 graden. Na even de 200 te hebben aangetikt kreeg ik het weer omlaag en stabiel op 155.
Na iets meer dan een uur zat de kern temperatuur op 64 graden en heb ik ze er af gehaald.
De eerste beenham was met chorizo en de tweede met ontbijt spek. Allemaal super lekker en met dank aan het forum.
Vroeg mij alleen af is dit nou slow of niet
