BasBQ
Beef en Steak

Moinks Balls en Frikandel Burnt Ends

 
 

RobbieWijt

Kooltjesharker
Berichten
100
Midweekje weg = WGA mee!
Net de Moinks Balls erop gehad, voor een 1e x waren ze goed gelukt. Zowel vasthouden temp op de wga als de smaak, beide super! Voor meerdere herhalingen vatbaar 😋
268241D2-F02D-4DA8-9E01-3B4147109DC5.jpeg

F99843FA-5AE3-4502-8379-4AA264CCD2E9.jpeg

Heb nu de Frikandellen erop liggen. He wat naar, zo’n weekje vrij!
2578AE90-2D55-4BE3-9DEE-CD383BD38D41.jpeg
 
En een fijn plekje zo op de achtergrond te zien.
 
Op welke temperatuur heb je deze gemaakt?
De moinks zijn gemaakt op zo’n 110-120 graden. Prima te doen. Frikandellen begonnen op 120..daarna eraf, opgestookt naar 175 en afgemaakt! Lekker middagje bezig zijn en tevreden gezichten!
 
Ja, balen hé, een vrije week met dit weer en dan lekker bbq-en.
Afzien
 
Toveren met de WGA, altijd leuk.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit.
Een WGA staat hier ook nog op het verlanglijstje.
 
Mooi zo met die WGA in het "buitenleven".
Moinkballs zijn altijd top.
 
Wat een fantastisch apparaat is het! Ziet er heerlijk uit 👌🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan