- Berichten
- 67
Na alle wilde verhalen over de MOINKballs, de stoute schoenen maar is aangetrokken.
Alle ingredienten verzameld, flink verdubbeld en hopen dat het genoeg zou zijn..
Weber 1 op 110 graden laten komen en daarna Weber 2 op +200 gezet voor het dessert.
En het dessert, waar volgende keer iets meer ingredienten ingaan, of een kleiner bakje om te bereiden... ( Welke zou het worden
)
Onderhand de 2e serie ook al gemaakt, met 2.5kg gehakt wat net past op de 57cm en indirect..
Ze zijn van het todo lijstje af, maar zullen zeker vaker gemaakt gaan worden ! :>
Alle ingredienten verzameld, flink verdubbeld en hopen dat het genoeg zou zijn..
Weber 1 op 110 graden laten komen en daarna Weber 2 op +200 gezet voor het dessert.









En het dessert, waar volgende keer iets meer ingredienten ingaan, of een kleiner bakje om te bereiden... ( Welke zou het worden









Onderhand de 2e serie ook al gemaakt, met 2.5kg gehakt wat net past op de 57cm en indirect..

Ze zijn van het todo lijstje af, maar zullen zeker vaker gemaakt gaan worden ! :>