- Berichten
- 768
In mijn vorig draadje was te zien dat ik gehakt had gehaald voor een avondje alleen met de Q. Ben toen toch maar uit eten gegaan. In eerste instantie wilde ik van het rundergehakt hamburgers maken, maar aangezien ik vanavond had afgesproken met oud-collega's had ik besloten om voor de eerste keer MOINK Balls te maken.
Donderdag dus al gehakt gehaald:
Balletjes gedraaid (helaas de Parmezaanse kaas vergeten, dus opnieuw moeten draaien :-S)
Beetje bestrooien met de Southern Succor Pork Rub die ik nog over had:
Ontbijtspek er omheen vouwen:
Inmiddels al ingesmeerd met Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce):
En daarna smullen
:
Heb de Q mooi constant op 110?C weten te houden. Wilde eigenlijk m'n nieuwe Igrill Mini gebruiken en vergelijken met de Weber Style thermometer, maar dat ging niet door ivm ruimtegebrek op het rooster. De MOINK Balls waren heerlijk, veel complimenten gekregen. Heb nog een ruime tiental bewaard voor morgenmiddag tijdens het WK wielrennen op televisie. :>
Donderdag dus al gehakt gehaald:

Balletjes gedraaid (helaas de Parmezaanse kaas vergeten, dus opnieuw moeten draaien :-S)

Beetje bestrooien met de Southern Succor Pork Rub die ik nog over had:

Ontbijtspek er omheen vouwen:

Inmiddels al ingesmeerd met Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce):

En daarna smullen


Heb de Q mooi constant op 110?C weten te houden. Wilde eigenlijk m'n nieuwe Igrill Mini gebruiken en vergelijken met de Weber Style thermometer, maar dat ging niet door ivm ruimtegebrek op het rooster. De MOINK Balls waren heerlijk, veel complimenten gekregen. Heb nog een ruime tiental bewaard voor morgenmiddag tijdens het WK wielrennen op televisie. :>