- Berichten
- 497
Beste Q'ers,
Vandaag voor de eerste keer MOINK ballen gemaakt, volgens recept van Noskos.
Als saus de Sweet Baby Ray BBQ sauce gebruikt.
Het zijn alleen een beetje MOINK ovalen geworden, want de balletjes waren te groot om de spek helemaal omheen te krijgen. :-/
De smaak was er echter niet minder door.
Vanmorgen het gehakt gemaakt en de balletjes gerold.
De rub eromheen.
Na de spek eromheen gedaan te hebben de balletjes in koelkast gezet.
Rond de klok van 4 de Q aangezet met Hickory rookhout en wat kolenkruiden en de balletjes erop.
Ondertussen op de side Q lekkere paprikapuntjes grillen.
Na een uurtje op de Q de balletjes gelakt.
En het resultaat... 20 minuutjes na het lakken, want de wedstrijd begon!
Lekker met het bordje op schoot voetbal kijken.
Nu zie ik zojuist dat Mexico heeft gescoord, dus ik ga weer veder met het cluppie naar de overwinning schreeuwen!
Het was smullen.
Bedankt voor het kijken.
Vandaag voor de eerste keer MOINK ballen gemaakt, volgens recept van Noskos.
Als saus de Sweet Baby Ray BBQ sauce gebruikt.
Het zijn alleen een beetje MOINK ovalen geworden, want de balletjes waren te groot om de spek helemaal omheen te krijgen. :-/
De smaak was er echter niet minder door.

Vanmorgen het gehakt gemaakt en de balletjes gerold.

De rub eromheen.

Na de spek eromheen gedaan te hebben de balletjes in koelkast gezet.

Rond de klok van 4 de Q aangezet met Hickory rookhout en wat kolenkruiden en de balletjes erop.

Ondertussen op de side Q lekkere paprikapuntjes grillen.

Na een uurtje op de Q de balletjes gelakt.

En het resultaat... 20 minuutjes na het lakken, want de wedstrijd begon!
Lekker met het bordje op schoot voetbal kijken.
Nu zie ik zojuist dat Mexico heeft gescoord, dus ik ga weer veder met het cluppie naar de overwinning schreeuwen!
Het was smullen.
Bedankt voor het kijken.