- Berichten
- 413
Hallo allemaal,
Het is weer even geleden dat ik wat heb gepost. Nog steeds niet happy met het verdwijnen van de gratis Photobucket.
Toch het volgende vastgelegd en wil ik graag even delen.
Met het originele Weber recept voor de Moink balls en uit een boek iets "groens" aan de slag gegaan
.
Eerst maar even de boel warm gestookt en de pijnboompitjes geroosterd (doet het altijd beter dan zo uit het zakje). Ik had nog wat spek over en de dadels van een eerdere keer bewaard. Die er als snack maar gelijk aan toegevoegd.
En de rest op de grill:
De Moink Balls waren op voor dat ik een foto kon maken B-). De gegrilde aubergine ging daar snel achter aan. Deze zal ik een volgende keer nog net iets langer op het rooster laten.
Grz.
Het is weer even geleden dat ik wat heb gepost. Nog steeds niet happy met het verdwijnen van de gratis Photobucket.
Toch het volgende vastgelegd en wil ik graag even delen.
Met het originele Weber recept voor de Moink balls en uit een boek iets "groens" aan de slag gegaan



Eerst maar even de boel warm gestookt en de pijnboompitjes geroosterd (doet het altijd beter dan zo uit het zakje). Ik had nog wat spek over en de dadels van een eerdere keer bewaard. Die er als snack maar gelijk aan toegevoegd.

En de rest op de grill:

De Moink Balls waren op voor dat ik een foto kon maken B-). De gegrilde aubergine ging daar snel achter aan. Deze zal ik een volgende keer nog net iets langer op het rooster laten.

Grz.