Lorenzo
Sprokkelaar
- Berichten
- 48
Miso BBQ sauce
Ingrediënten
100 gram kristalsuiker
200 ml kippenfond (of porcini bouillon)
200 ml tomato frito
50 ml rode wijn azijn
2 eetlepels miso (wit of rood)
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel tabasco
1 eetlepel worcestershire
2 theelepels cayennepeper
Stappen
- Suiker smelten tot lichtbruine karamel
- Hete bouillon toevoegen (pas op dat de karamel niet stolt)
- Voeg alle overige ingrediënten toe en kook 1 minuut door.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Ingrediënten
100 gram kristalsuiker
200 ml kippenfond (of porcini bouillon)
200 ml tomato frito
50 ml rode wijn azijn
2 eetlepels miso (wit of rood)
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel tabasco
1 eetlepel worcestershire
2 theelepels cayennepeper
Stappen
- Suiker smelten tot lichtbruine karamel
- Hete bouillon toevoegen (pas op dat de karamel niet stolt)
- Voeg alle overige ingrediënten toe en kook 1 minuut door.
 
	 
	 
	 
	 
	 
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		